София, ж.к. Люлин 4, блок 464

За нас

Заложна къща “Бърза помощ“

Welcome
Мобилна заложна къща „Бърза помощ“ се стреми да помага на своите клиенти. Ние държим на качественото обслужване и съдействаме на всеки, който има нужда от средства. Държим на правилата и не допускаме злоупотреби при залагане на вещи, автомобили, бижута и други. С напредъка на времето се наложихме сред най-добрите заложни къщи и продължаваме напред.

Защо да избере нас?

Избирайки заложна къща „Бърза помощ“, можете да разчитате на коректност, справедливо заплащане и работа в унисон с всички законови правила и условия. Тук вашата собственост е в сигурни ръце, няма да бъде повредена, нито пък продадена без ваше знание. От нас можете да очаквате толерантност, учтивост и вежливост. Бъдете сигурни, че се погрижим за нуждите ви.

Заложната ни къща работи напълно легално, не взима скрити такси и изповядва ясна политика за всеки един клиент. Ако до този момент сте срещали некоректност и измами, то тогава имате добра алтернатива в наше лице. Не пишем всичко това, за да си правим реклама, а защото такива са фактите. Мнозина вече се увериха в думите ни, тъй че не се колебайте да станете част от тях.

Какво предлагаме на клиентите си?

Ако желаете да заложите ваши вещи, техника, лека кола или друго, няма да имате никакви проблеми и спънки с нас. Предлагаме справедлива цена за залога ви, която със сигурност ще ви хареса. Освен това, можете да ни продадете вещи, които също заплащаме много добре. За нас е от голямо значение да останете доволни и ще вложим всички усилия, за да ви помогнем.

При положение че имате нужда от пари срещу залог или продажба на вещи, не се колебайте да посетите заложна къща „Бърза помощ“, където ще вземете средства незабавно. Ние сме тези, които ще съхранят заложените вещи и ще ви дадем добър срок, за да си ги върнете обратно. Надяваме се, че ще ни гласувате вот на доверие и очакваме да посетите нашите офиси.

ТРЯБВАТ ВИ ПАРИ? НИЕ СМЕ НАСРЕЩА!
обади се
Call Now Button