София, ж.к. Люлин 4, блок 464

Продай вещ

100%
пари веднага
Ако имате вещи, които искате да продадете, можете да ни ги предложите. Ние ще ви дадем добра цена за вашата техника, телефони, компютри, автомобили, земеделско оборудване, бижута и други.
Добра алтернатива

Знаем колко е трудно, да продавате вещи с обяви и сме предложили добра алтернатива. Тук в заложна къща „Бърза помощ“, ще ви помогнем финансово и ще платим добре за вещите ви.

Добро състояние

Ние приемаме здрави и функционални вещи. Предлагаме заплащане за работеща техника, превозни средства, скъпоценности и всякакви други. Най-важното, е доброто състояние на вещите.

Добра сума

При положение че те не са загубили своето полезно действие, е много вероятно да ги приемем и да платим добра сума. Убедете се сами във всичко това, след като ни посетите.

Доказан произход!

Тук трябва да напишем, че купуваме вещи, които имат доказан произход. За да заплатим за вещ, е нужно да докажете, че вие сте фактическия ѝ собственик.

Не приемаме крадени вещи!

Не приемаме крадени вещи, тъй като работим в унисон със законите на страната и не допускаме никакви компромиси с правилата.

Защо да продадете вещите си на нас?

На първо място, защото ще спестите много време. Идвайки при нас, ще направим оглед на вещите, които продавате и ще ви предложим добра цена за тях. Най-после не се налага да публикувате обяви или да търгувате със съседи и приятели. Ние сме вашият партньор, който ще ви помогне.

Пари?

Ако искате да получите справедливо заплащане за вещите ви, не се колебайте да дойдете при нас.

Call Now Button